Nytt år, nya möjligheter! Ska ni snart börja planera årets resa med klassen? Här listar vi de tre hetaste resemålen inom Sverige för klassen år 2018:


GÖTEBORG
Besök Liseberg eller Universeum – Göteborg är fullt av roliga aktiviteter för klassen och i Sveriges andra största stad kan ni förena nytta med nöje. Skolresan.se erbjuder paketresor till Göteborg.


VEN
Få en aktiv klassresa på Ven! Här kan ni cykla runt ön och spela fotbollsgolf med klassen. Garanterat rolig klassresa där ni får chansen att lära känna varandra bättre samtidigt som ni har roligt tillsammans. Läs mer om klassresor till Ven här.


SÄLEN

Finns det något roligare än att åka skidor med klassen? Fjällresor.se ordnar många olika klassresor till fjällen bland annat till Stöten i Sälen. Här kan ni göra så mycket mer än att åka skidor dessutom. Vad sägs om bowling och pulkarace? 🙂

Ni samlar enkelt ihop till klassresan med Skolskrapet. Läs mer om hur det går till här.