Frågor och svar

 

HUR KÖR VI IGÅNG FÖRSÄLJNINGEN?
Utse en kontaktperson som är över 18år och som har kontakten med oss på Skolskrapet. På vår hemsida beställer ni enkelt Skolskrapet till klassen/skolan. Därefter får ni komplett material levererat till er och det är bara för er att sätta igång

 

VAD INGÅR I LEVERANSEN?
Paketet som ni får levererat av Skolskrapet innehåller antalet folders som ni angett i Beställ Skolskrapet samt informationsblad till samtliga medlemmar med tydliga instruktioner och tips.

 

VI ÄR IGÅNG, HUR FÅR JAG KONTAKT MED SKOLSKRAPET?
För att ni som klass/skola ska få bästa möjliga service utses en kontaktperson direkt i samband med er beställning. Kontaktpersonens telefonnummer och e-mail får ni direkt vid första kontakt och denna kontaktperson följer Er från beställning till slutavräkning.

 

VARFÖR MÅSTE JAG ANGE MITT PERSONNUMMER?
Som kontaktperson är du betalningsansvarig gentemot Skolskrapet.

 

HUR FÅR VI FLER FOLDERS?
Ta kontakt med din kontaktperson på valfritt sätt och ange antalet skrapfolders som ni vill beställa. Inom 5 arbetsdagar har ni Skolskrapets skrapfolders levererade.

 

FÅR VI HÅLLA PÅ ATT SÄLJA SKOLSKRAPETS SKRAPFOLDER I MER ÄN 3 VECKOR?
Vi på Skolskrapet rekommenderar att ni håller er aktivitet så kort och effektiv som möjligt! Om ni vill ändra på er försäljningsperiod ber vi er ta kontakt med er kontaktperson.

 

VAD GÖR JAG OM FOLDERN INTE ÄR FÄRDIGSKRAPAD EFTER 3 VECKOR?
Skrapfolders som inte är färdig skrapade går inte att lämna i retur. Dessa får ni som klass/skola behålla och skrapa klart efter slutavräkning.

 

KAN VI LÄMNA OSKRAPADE FOLDERS I RETUR?
Ja, det går utmärkt att sända oskrapade skrapfolders i retur.
Tillsammans med leveransen får ni returemballage samt retursedel för eventuella returer. Ni har ett (1) fritt returporto.

 

HUR REDOVISAR VI VÅR FÖRSÄLJNING?
3 veckor efter start har ni en avstämning med Er kontaktperson där ni redovisar antalet skrapade folders och faktura skickas till angiven person i klassen. Ni har 10 dagars betalningsvillkor.

 

HUR MYCKET TJÄNAR MAN PER SKRAPAD SKOLSKRAPET SKRAPFOLDER?
När hela foldern är skrapad har ni samlat in 500kr och ni tjänar hela 300kr per folder.

 

HUR MÅNGA SKRAPFOLDERS SKA VI BESTÄLLA?
Snittet per klass ligger på 2st per/elev, så rekommendationen är att börja där och se hur försäljningen fungerar. Oskrapade returer återsänds gratis och behöver ni fler Skolskrapet skrapfolders får ni det levererat inom 5 arbetsdagar.

 

VAD KOSTAR FRAKTEN?
Alltid fraktfritt med Skolskrapet!

 

SKOLSKRAPET

ST.BERNARD GROUP AB
Att: SKOLSKRAPET
Roslins väg 20A
217 55 Malmö
040 - 26 55 00
info@skolskrapet.se

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

@skolskrapet
Lägg upp dina bilder med: #skolskrapet

BESTÄLL SKOLSKRAPET

Varför vänta? Beställ Skolkrapet redan idag!
Nu tjänar ni mest på enklaste sätt!

GÅ TILL FORMULÄR