Är du en riktig tävlingsmänniska? Ja, vi misstänkte det. 🙂 Då vill du säkert vara den i klassen som lyckas få din folder skrapad allra snabbast. Följ våra tips nedan så är din folder skrapad på nolltid!1

1. Börja med familjen
Det är alltid enklast att börja med sin egen familj. Dina föräldrar är säkert de första som skulle vilja stötta din klass genom att skrapa en ruta eller två.

2. Fråga släkten
När föräldrarna har skrapat klart – fråga resten av släkten. Locka dem genom att berätta om Skolskrapets fina rabatter (till ett värde av minst 1.500 kronor) som alla som skrapar får ta del av.

3. Be föräldrarna att ta med Skolskrapet till jobbet
Det är kul att skrapa! Det är lite spännande att se vilket belopp man får fram och man kan enkelt swisha om man inte har kontanter just vid skraptillfället. Be dina föräldrar att ta med sig Skolskrapet till jobbet. Det är säkert någon där som vill skrapa en ruta för att få ta del av våra erbjudanden.

4. Gör ett inlägg på sociala medier
Har du Facebook eller Instagram? Gör ett inlägg om att du är en skolskrapare och uppmana dina följare att stötta din klass. Om du inte har sociala medier kan säkert en av dina föräldrar hjälpa dig och göra ett inlägg på förälderns kanaler istället för att nå ut till fler som vill bidra till laget. Använd gärna vår hashtag #skolskrapet när ni gör ert inlägg. Vi tycker det är så roligt att följa alla våra skrapare.

5. Ta en runda hos grannarna
Om du fortfarande har rutor kvar att skrapa (vilket inte är säkert vid det här laget), ta en runda i din trapp eller knacka dörr bland husen på din gata. Det är säkert någon utav dina grannar som vill stötta din klass och vill att ni ska kunna komma iväg på er klassresa.

Med Skolskrapet slipper klassen all produkthantering när ni samlar in pengar till aktiviteter och klassresor. Följer du tipsen ovan så är din folder skrapad på nolltid. Du kanske till och med hinner med två eller tre folders innan klasskompisarna hinner ikapp? 🙂

Lycka till!
Önskar vännerna på Skolskrapet.