Har du precis beställt hem Skolskrapet till klassen? Vad kul, då är ni redan igång!

På denna sida kommer vi samla våra tips till alla er skolskrapare därute i vårt avlånga land. Vilket är det hetaste resemålet för klassresor om vintern? Hur övertalar man sin mormor att skrapa en ruta i Skolskrapet? Vad gör man om man har tappat motivationen? Vi kommer besvara alla dessa frågor – och många fler på denna sida så kika gärna in hit då och då för inspiration.

Vi vill följa med på er resa

Hur ser det ut när din klass samlar in pengar med Skolskrapet? Visa oss på Instagram genom att använda vår hashtag #skolskrapet. Vi ser fram emot att se era bilder och tillslut få se bilder när ni åker på klassresa eller hittar på något annat skoj ihop för pengarna ni har samlat in.

/Vännerna på Skolskrapet