IDROTTSKRAPET – BÄSTA FÖRTJÄNSTEN I BRANCHEN!

Idrottskrapet är det senaste när det gäller att tjäna pengar till sin klubb.
Med 76 % förtjänst är det dubbelt så mycket pengar till laget jämfört med att sälja kläder, delikatesser och liknande produkter.
Med Idrottskrapet tjänar ni rejält med pengar på ett roligt, enkelt och effektivt sätt.

TJÄNA PENGAR TILL LAGET OCH FÖRENINGEN

Läs och jämför hur mycket ni tjänar jämfört med andra.

Läs mer >>
>

Stor behållning

Hela 76 procent behållning till klubben

>

Inga investeringskostnader

Inga som helst investeringskostnader för er klubb eller förening

>

Full returrätt

Ni har alltid full returrätt hos Idrottskrapet.

SÅ FUNGERAR DET

Hur börjar jag tjäna pengar till mitt lag eller förening?

Utse en kontaktperson som är över 18år och som har kontakten med oss på Idrottskrapet. Tillsammans med kontaktpersonen kommer vi bli eniga om det bästa upplägget för just er. Därefter får ni komplett material levererat till er och det är bara för er att sätta igång.

 

Varje medlem får tilldelat sig vars en Idrottskrapet skraplott. Sedan ber man vänner, familj och nära grannar att skrapa en eller flera rutor. Skraplotten stannar hos medlemmen tills alla rutor är skrapade. Varje skraplott uppbringar en total av SEK 500:- där klubben alltid behåller SEK 380:-

Medlemmen ber vänner, familj och grannar etc. att skrapa en eller flera rutor. Beloppen som kan skrapas fram är 10, 15, 20 eller 25: – per ruta. Personen som skrapat ger det totala beloppet som skrapats fram till medlemmen. Som TACK ger medlemmen ett rabatthäfte per skrap med utvalda erbjudanden till personen.

Efter avslutad insamlingskampanj, som normalt varar i 3 veckor, erhåller ni en faktura som är på 24 % av det totala insamlade beloppet. Alla oskrapade folders kan ni fritt returnera vilket gör att ditt lag inte tar någon som helst risk! Ert klubbnamn och logo printas på varje folder så att era supporters exakt vet vart pengarna går